Mac N Cheese : No bake

' Macaroni and Cheese ' is one of the favorite Cheese recipes of America. It is said to be born in Italy and now it is a best seller in its 'boxed' version. I am sharing with you a no bake version and this takes very less effort and time to cook.



Ingredients

  • Macaroni : 2 cups
  • All purpose flour : 2 tbsp
  • Milk : 1.5 cup
  • Cheddar cheese : 1.5 cups
  • Salt and pepper to taste

Method

  1. Cook the pasta according to packet instructions and keep aside
  2. To about half cup of milk mix the flour without lumps.
  3. Meanwhile add the remaining 1 cup milk to a pan and heat it ( need not boil). Once the milk is moderately hot add the flour mixture and stir and cook for 3-4 minutes.
  4. To this add the grated cheese and mix well until all cheese is well melted. 
  5. Add salt and pepper to taste
  6. Add the cooked macaroni and mix well in the cheese sauce 
Serve it hot! The beauty of this dish is that you can add any seasonings of your choice.
However this is the simplest!

Happy cooking!!
Shabana.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment